Tratamente faciale BASIC

Tratamentele faciale BASIC sunt tratamente ușoare, non-invazive, de întreținere, recomandate săptămânal. Se folosesc doar produse adecvate fiecărui tip de ten, fără aparatură.

Produse folosite: demachiant, tonic, ser (in functie de tipul de ten), cremă de masaj, mască, cremă de final.

PREȚ: 150 RON

PREȚ CU ABONAMENT: 110 ron (pentru abonament este necesară achiziționarea a minim 4 ședințe de tratament, ședințele se achită integral)

 

TRATAMENT FACIAL specific ROZACEE & CUPEROZA- RS2

Un tratament bogat în ingredienți activi: extract de lemn dulce bogat în flavonoizi, fitoestrogeni, aminoacizi și polizaharide; ceaiul verde bogat în catecina, vitamina A, B si C; alge de mare bogate în oligoelemente micronizate precum: calciu, potasiu, magneziu, mangan, zinc, cupru și seleniu. De asemenea, sunt incluse și alatoina și centella asiatica. In urma unor testari riguroase, acest tratament și-a dovedit capacitatea de a oferi rezultatele exceptionale. Recomandat pentru cuperoza, eritroza, eritocuperoza, rozaceea sau acnee rozacee. 

Beneficiile principale ale acestui tratament : vasoconstructor, desensibilizarea tenului, intărirea și videncarea capilarelor .

PREȚ: 350 RON

PREȚ CU ABONAMENT: 310 RON (pentru abonament este necesară achiziționarea a minim 4 ședințe de tratament, ședințele se achită integral)