Tratamente faciale BASIC

Tratamentele faciale BASIC sunt tratamente ușoare, non-invazive, de întreținere, recomandate săptămânal. Se folosesc doar produse adecvate fiecărui tip de ten, fără aparatură.

Produse folosite: demachiant, tonic, ser (in functie de tipul de ten), cremă de masaj, mască, cremă de final.

PREȚ: 150 RON

PREȚ CU ABONAMENT: 110 ron (pentru abonament este necesară achiziționarea a minim 4 ședințe de tratament, ședințele se achită integral)

 

TRATAMENTE FACIALE KIT (kit specific fiecărui tip de ten)

TRATAMENT FACIAL specific ROZACEE & CUPEROZA- RS2

Un tratament bogat în ingredienți activi: extract de lemn dulce bogat în flavonoizi, fitoestrogeni, aminoacizi și polizaharide; ceaiul verde bogat în catecina, vitamina A, B si C; alge de mare bogate în oligoelemente micronizate precum: calciu, potasiu, magneziu, mangan, zinc, cupru și seleniu. De asemenea, sunt incluse și alatoina și centella asiatica. In urma unor testari riguroase, acest tratament și-a dovedit capacitatea de a oferi rezultatele exceptionale. Recomandat pentru cuperoza, eritroza, eritocuperoza, rozaceea sau acnee rozacee. 

Beneficiile principale ale acestui tratament : vasoconstructor, desensibilizarea tenului, intărirea și vindecarea capilarelor .

 

TRATAMENT FACIAL ten gras și reglare exces sebum

Tratament ce are rolul de a echilibra excesul de sebum și de a îmbunătăți textura pielii. Acest tratament acționează la nivelul glandelor sebacee, reglează acțiunea acestora și ajută la restaurarea echilibrului natural al pielii.

Beneficii: eliminarea completă a impurităților, diminuează aspectul de pori dilatați și previne apariția petelor și acneei.

 

TRATAMENT FACIAL de depigmentare

Un tratament bogat în Vit. C și alte ingrediente ”minune”: extract de lemn dulce, extract de strugure, extract de coacăze etc cu rol depigmentant.

 

TRATAMENT FACIAL Glyco System

Un tratament ce are la bază un peeling chimic foarte ușor dar care acționeză în profunzime.

Beneficii: regenerare, elimină ridurile de expresie, diminuează aspectul porilor dilatați, controlează excesul de sebum și previne apariția punctelor negre.

 

TRATAMENT FACIAL de hidratare HA50X

Tratament care asigură volum și fermitate, previne apariția ridurilor și îmbunătățește elasticitatea pielii.

 

TRATAMENT FACIAL cu Pre și Probiotice

Tratament ce ajută la menținerea echilibrului microbiotic al pielii, îmbunătățind atât rezistența cât și apărarea sa. Reactivează înnirea celulară, întăresc bariera naturală a pielii care ne protejează de factorii externi dăunători.

 

 

PREȚ: 220 RON

PREȚ CU ABONAMENT: 200 RON (pentru abonament este necesară achiziționarea a minim 4 ședințe de tratament, ședințele se achită integral)