Despre

Lycon Epil Room

Mai mult
Image
Lycon înseamnă tehnică perfectă de epilat și o igienă impecabilă, înseamnă noua generație de ceară de epilat, gândită a fi blândă cu pielea. Lycon înseamnă tratarea foliculului de păr chiar din momentul îndepărtării acestuia, astfel că la final pielea ta va rămâne fină și catifelată, fără iritație și fără senzație de disconfort.Ce inseamnă Lycon Epil RoomÎnseamnă un loc cu proceduri 100% igienice unde TU ești în centrul atenției noastre, un loc unde scopul nostru este starea ta de bine, și mai ales, un loc unde epilatul devine plăcere, devine un răsfăț SPA, un tratament prin care îți reducem senzația de durere din timpul epilatului cu până la 50% și care la final îti va lăsa pielea hrănita, catifelată, fără roșeată, fără senzație de disconfort, cu foliculită redusă si cu risc redus de a mai avea fire de păr care cresc sub piele.
Image

Frumusete Nelimitata

Tratament Epilat

Tratament prin care îți reducem senzația de durere din timpul epilatului cu până la 50% și care la final îti va lăsa pielea hrănita, catifelată, fără roșeată.
Vezi Toate

Pentru Tine

Produse

Lycon oferă o gamă largă de produse: diferite tipuri de ceară fierbinte (hot wax), ceară care se înlătură cu benzi (strip wax) și ceară unică LYCOJET, toate fiind de unică folosință, completate de loțiunile LYCON folosite pre și post epilare, care, împreună asigură un epilat complet și cu rezultate maxime.
Vezi Toate
Image

Echipa

Lycon Epil Room

Diana
DianaCosmetician
Carmen
CarmenCosmetician
Alina
AlinaTehnician Mani / Pedi

este timpul pentru rasfat

Epilatul intotdeauna a fost o parte problematica, pentru fiecare femeie.Vino sa incerci #EpilatulSpa, singurul epilat care va reduce senzatia de durere, disconfortul, iritatiile, foliculita. Mai mult, este 100% igienic, garantam pentru asta!
Image
%d bloggers like this: